Site Logotype

Afslanken

Afslankkuur Bio hcg

 
Wat is Bio Hcg ?
Bio hcg is een afslank kuur waarbij je stap voor stap begeleid wordt naar een gezondere levenstijl. Je start tijdens de afslankkuur dagelijks met een speciaal samengestelde ampul die het hongergevoel onderdrukt en de vetverbranding stimuleert. Ook neem je 2 keer daags een vitamine tablet in die het lichaam weer aanvult met vitamine en mineralen.
 
Er zit ook een uitgebreid boekwerk bij vol met tips en recepten voor elke dag. De recepten zijn gebaseerd op aller daagse producten die je gewoon in de supermarkt kunt halen.
 
Het is mogelijk om de kuur te volgen onder onze begeleiding voor extra motivatie, tips en tricks! Voor een optimaal resultaat kun je de kuur ook nog combineren met cryolipolyse.
 
Welke kuur past bij mij ?
Wij raden altijd aan om met een 24-daagse kuur te beginnen, om te kijken hoe jouw lichaam erop reageert.
Daarna kunnen we de kuur eventueel nog verlengen om het gewenste resultaat te bereiken.
 

Indicatie van welke kuur bij welk lichaamstype:
LET OP: dit is een gemiddelde, per persoon kan het effect anders zijn.

· 12daagse kuur: Snel afvallen gemiddeld 3-4 kilo.

· 24daagse kuur: bij licht overgewicht 8-10 % van het lichaamsgewicht.

· 36daagse kuur: bij overgewicht 12-14 % van het lichaamsgewicht.

· 48daagse kuur: bij zwaar overgewicht 16-20% van het lichaamsgewicht.

Neem contact met ons op voor de prijzen via de CONTACT pagina.

CRYO 21

Wat is de CRYO 21 (Cryolipolyse)

Bijna iedereen heeft wel een zone aan het lichaam waar we eigenlijk wel willen afslanken.

Daarom is de Cryo 21 ontwikkeld om bepaalde probleemzones te kunnen behandelen.

Hij wordt in het bijzonder gebruikt voor het verminderen van lokaal overtollig vet, cellulite en voor de versteviging van de weefsels. Deze cosmetische problemen worden veroorzaakt door een slechte afvoer van gifstoffen en het vasthouden van water.

De behandeling met de Cryo21 zorgt ervoor dat een groot aantal vetcellen verwijderd wordt waardoor de huid verstevigd wordt.

De afkoeling in de dermis laag stimuleert bovendien de werking van fibroblasten door de reproductieve synthese van nieuw collageen- en elastinevezels te verhogen, wat leidt tot een zichtbare toename van de densiteit van de dermis en een progressieve versteviging van de huid. Kortom:

 • Het afbreken van vet
 • De versteviging van huid en weefsels
 • Lymfedrainage door het stimuleren van de spieren vlakbij de lymfeklieren
 • Versteviging van de huid en van de spieren
 • Herstel van de stofwisseling, met daardoor vermeerdering van de reproductieve functies
 • Liftend effect van de huid
 • Anti-aging respectievelijk verjonging van de huid

Voor het lichaam:

 • Afslanking
 • Nieuwe vorm van het silhouet
 • Versteviging van de weefsels
 • Behandeling per zone
 • Verbetering van de lymfatische stroom
 • Verwijdering van plaatselijke cellulite (gelokaliseerde lipodystrofie)
 • Activering van de microcirculatie Voor het gezicht:
 • Versteviging van het weefsel

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Boek een vrijblijvend advies gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is het voordeel van de Cryo 21? je kunt de behandelingen sneller herhalen waardoor je ook snel een resultaat behaalt.

Neem contact op voor een gratis intake.

Duur van de behandeling 30 min

Interval: 1 a 2 weken

Pijnloos.

Neem contact met ons op voor de prijzen via de CONTACT pagina.

Cryolipolyse

Verschil tussen cryolipolyse en andere afslankapparatuur

Er is veel verwarring over wat een cryolipolyse behandeling inhoud. Wanneer je zoekt naar een vetbevries behandeling dan zie je vaak dat de woorden cryolipolyse, cryo , en cryosculpting vaak door elkaar worden gebruikt.

Wat is het verschil tussen cryolipolyse en cryosculpting?

Cryolipolyse is een behandelingen waarbij het vet bevriest. Deze heeft meerdere behandel hendels en kunnen tegelijk gebruikt worden, op verschillende zones. Tevens te gebruiken als duo behandelingen. Doordat de hendels vacuüm zuigen op het te behandelen deel van het lichaam, komt de huid in de hendel waar ijzeren platen in zitten. Deze koelen de huid tot -15 graden. Dit gevoel kan in het begin als vervelend ervaren worden, maar dit is maar heel even. Wanneer je lichaam aan het gevoel gewend is kan het apparaat in kracht wat omhoog en liggend de behandeling voortzetten. Nu wordt het bevries proces in gang gezet. Na de behandeling is het noodzaak de huid goed te masseren. Ook word geadviseerd om veel water te drinken. Het lichaam moet tenslotte de afgebroken vetcellen afvoeren. Andere methodes die het woord cryo gebruiken hebben niet de zelfde werken en/of resultaat. Vaak zijn het ijzeren platen, blokken of gelpads die als cryo worden ingezet maar met stroom de vetcellen afbreken. Deze behandelingen kunnen effect hebben, maar hebben een hele andere werking.

Cryolipolyse effectief? Welke delen van ons lichaam

Cryolipolyse wordt vooral ingezet bij de bekende ‘probleemzones’ zoals de buik, heupen, armen, billen. De volgende delen van het lichaam kunnen met cryolipolyse behandeld worden:

 • Borst
 • Bovenarmen
 • Bovenbenen (binnenzijde en buitenzijde)
 • Buik
 • Lovehandles
 • Maagstreek
 • Onderkin
 • Taille
 • Zadeltassen

Hoe gaat het proces van afbraak vetcellen?

De Body Wizard Duo levert veilig en een nauwkeurig gecontroleerde koeling, om de vetcellen onder de huid zacht en effectief te verwijderen. Behandelde vetcellen worden gekristalliseerd (bevroren) en sterven vervolgens af. Na verloop van tijd verwerkt het lichaam van nature het vet en elimineert deze dode cellen, waardoor je een meer gecontroleerd lichaam creëert. Strakker en zeker geen love handels meer.

Liposuctie of cryolipolyse

Een alternatief voor liposuctie. Cryolipolyse is vooral geschikt voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet (buikje, love handles) af willen. Of sporters die net niet van dat laatse stukje vet af komen.  Het is zeker geen oplossing voor mensen met een body mass index boven de 30. Het is ook niet de bedoeling dat je daarna weer gaat eten hoe je dat gewend bent.


Prijzen

Intake gratis

Neem contact met ons op voor de prijzen via de CONTACT pagina.

Contact
T: 0488 443 707 info@salonthesolution.nl WhatsApp: 0645282737
Openingstijden

Maandag tot vrijdag : 07:00-17:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: op afspraak

Locatie

Salon The Solution
Matensestraat 62
6669 CJ Dodewaard