shutterstock_344605640

IPL ontharen

Met IPL (Intense Pulsed Light) gaat u ongewenste haargroei tegen, zodat uw huid altijd glad aanvoelt. Cosmetisch Instituut “The Solution” hanteert aantrekkelijke prijzen en gemiddeld zes tot acht pijnloze behandelingen. Wij staan u graag bij met professioneel advies, zodat u het gewenste resultaat probleemloos bereikt.

SHR laser

Cosmetisch Instituut “The Solution” biedt met de Soprano laser een snelle manier van ontharen. Deze manier van ontharen is minder gevoelig dan andere lasertechnieken, omdat de behandelaar de laser continue over de huid beweegt waardoor de warmte verspreid wordt.
De  laser gebruikt de SHR-technologie wat staat voor Super Hair Removal. Met deze SHR-technologie kan elk huidtype, gedurende het hele jaar, behandeld worden. Dit geldt ook voor de getinte huid en de meeste haartypen. Het is perfect voor elk lichaamsdeel, ook voor de gevoelige gebieden als nek en bikinilijn. Bij donkere haren heeft het Soprano laseren het beste effect. Voor grijze en witte haren is de laser niet effectief. Voor lichtblonde haren is het veel minder effectief.

Laser ontharen

Het te behandelen gebied wordt ingesmeerd met een verkoelende gel. Vervolgens wordt de laser op de huid geplaatst. Het laserlicht van de Soprano laser verwarmt de huid tot 45 graden. De laser schiet tien keer per seconde een bepaalde hoeveelheid energie op de huid af. Hierdoor worden de eiwitten in de huid verwarmd. De eiwitten verliezen boven 43 graden hun vitale eigenschappen, hierdoor zullen ze afsterven.

U kunt verschillende zones laten behandelen.
Zone S: tussenstuk wenkbrauwen, bovenlip, wangen, kin, hals, nek of borsten vrouw
Zone M: billen, buik vrouw, oksels, rug tot taille, schouders, gezicht of handen
Zone L: borst man, buik man, bovenbenen, onderbenen, bikinilijn uitgebreid, rug vrouw of bovenarmen
Zone XL: hele benen, hele armen, hele rug, borst of buik

Direct na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden weer opgepakt worden.
Duur van de behandeling: ongeveer 30 minuten
Interval: regelmatig om de acht weken
Voor een optimaal effect: acht tot twaalf behandelingen (resultaat: 70 tot 80% haarreductie).

Consult

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert de arts een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van tien minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten. Tijdens dit consult wordt onder andere besproken dat deze behandeling op drie procent van de mensen geen effect heeft.

Advies

De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom adviseert Cosmetisch Instituut “The Solution” om maximaal 24 uur voor de behandeling de gebieden die u wilt laten behandelen, te scheren. Indien u dit niet doet, is Cosmetisch Instituut “The Solution” genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De behandeling zal dan op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Voor meer informatie over deze behandeling en de prijzen kunt u contact opnemen met The Solution 0488-443707