the-solution-3577

Bij “The Solution” vinden wij de werkelijke conditie van jouw huid heel erg belangrijk!

Onze keuze is daarom gevallen op de De HBC PRO SKIN is een zeer uitgebreid huidanalyse systeem op de markt 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd. Waaronder zoals:

  • Fijne en grove Poriën
  • Algemene vlekken en plekjes
  • Fijne lijntjes en Rimpels
  • Huidtextuur verbetering
  • UV Porfyrine meting
  • UV Pigmentatie meting
  • UV Vochtmeting
  • Gevoelige gebieden in het gelaat
  • Hyperpigmentatie meting
  • Zonneschade meting

Waarom een huid analyse apparaat?
Omdat wij met het blote oog niet veel kunnen waarnemen en de technologie zo gegroeid is anno 2018 ,wij daar graag gebruik van maken en jou als klant beter van dienst te kunnen zijn.

Wij kunnen hierdoor de daadwaerkelijk conditie zien van jouw huid en daar een behandel plan op samen stellen.

Vaak zien wij bij mensen dat ze niet geloven in cremes en daardoor niet smeren of de goedkopere varianten gebruiken zoals de bekende drogisterij merken. Toch zitten hier vaak bestanddelen in die niks voor de huid doen en of juist schadelijk zijn.

Wanneer jij bij ons klant bent en producten afneemt gaan wij nauwkeurig de huid in de gaten houden.
En laten wij van “The Solutio jou graag zien wat producten voor je kunnen betekenen.

HBC PRO SKIN

Meest geavanceerde innovatieve huidanalyse systeem op de markt
Alle metingen worden per klant met afbeeldingen en grafieken op datum opgeslagen en kunnen steeds weer worden gebruikt voor vergelijking, bijvoorbeeld om het effect van een behandeling of product te beoordelen. Deze worden opgeslagen met uitzonderlijke toestemmimg om behandelplan in te kunnen zetten.

Klant advies

Onze skin analyser kan door de gemaakte foto’s een beter advies en of behandelplan samen stellen. Per gevonden huidprobleem kan een product of behandeling worden aanbevolen. De aanbevolen producten of behandelingen kunnen in het programma worden aangepast aan de wensen van de behandelaar.

WERKING

De HBC PRO SKIN is zeer gebruiksvriendelijk. Met één klik worden foto’s van het gelaat genomen met 3 soorten belichting ( RGB, UV en Gepolariseerd licht). De genomen foto’s worden binnen ongeveer 20 seconden volledig geanalyseerd met de intelligente software waarna de analyse resultaten in duidelijke grafieken en afbeeldingen worden weergegeven.Het systeem kan ook de SPF waarde van zon beschermings producten testen. Het systeem geeft alles weer op een hoge resolutie 10 inch beeldscherm.