the-solution-3577

Bij Cosmetisch Instituut “The Solution” vinden wij de werkelijke conditie van jouw huid heel erg belangrijk!

Onze keuze is daarom gevallen op de De HBC PRO SKIN. Dit is een zeer uitgebreid huidanalyse systeem op de markt. Tien verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd, waaronder:

  • Fijne en grove poriën
  • Algemene vlekken en plekjes
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidtextuur verbetering
  • UV porfyrine meting
  • UV pigmentatie meting
  • UV vochtmeting
  • Gevoelige gebieden in het gelaat
  • Hyperpigmentatie meting
  • Zonneschade meting

Waarom een huidanalyse apparaat?
Omdat wij met het blote oog niet veel kunnen waarnemen en de technologie zo gegroeid is anno 2018, wij maken daar graag gebruik van om jou als klant beter van dienst te kunnen zijn.

Wij kunnen hierdoor de daadwerkelijk conditie zien van jouw huid en daar een behandel plan op samen stellen.

Vaak zien wij bij mensen dat ze niet geloven in cremes en daardoor niet smeren, of de goedkopere varianten gebruiken zoals de bekende drogisterij merken. Toch zitten hier vaak bestanddelen in die niks voor de huid doen en/of juist schadelijk zijn.

Wanneer jij bij ons klant bent en producten afneemt gaan wij nauwkeurig de huid in de gaten houden.
En laten wij van Cosmetisch Instituut “The Solution” jou graag zien wat producten voor je kunnen betekenen.

HBC PRO SKIN

HBO PRO SKIN is de meest geavanceerde, innovatieve huidanalyse systeem op de markt.
Alle metingen worden per klant met afbeeldingen en grafieken op datum opgeslagen. De metingen kunnen steeds weer worden gebruikt voor vergelijking, bijvoorbeeld om het effect van een behandeling of product te beoordelen. Deze worden opgeslagen met uitzonderlijke toestemmimg om behandelplan in te kunnen zetten.

Klant advies

Onze skin analyser kan door de gemaakte foto’s een beter advies en/of behandelplan samenstellen. Per gevonden huidprobleem kan een product of behandeling worden aanbevolen. De aanbevolen producten of behandelingen kunnen in het programma worden aangepast aan de wensen van de behandelaar.

WERKING

De HBC PRO SKIN is zeer gebruiksvriendelijk. Met één klik worden foto’s van het gelaat genomen met drie soorten belichting ( RGB, UV en gepolariseerd licht). De genomen foto’s worden binnen ongeveer 20 seconden volledig geanalyseerd met de intelligente software. De resultaten van de analyse worden in duidelijke grafieken en afbeeldingen weergegeven. Het systeem kan ook de SPF waarde van zon beschermingsproducten testen. Het systeem geeft alles weer op een hoge resolutie 10 inch beeldscherm.