Oolaboo beschikt over een productaanbod gebaseerd op inner & outer   beauty! Oolaboo heeft volstrekt unieke ideeën over de beste en de veiligste manier van huidverzorging. Het concept is een combinatie van waardevolle voedingsstoffen, resultaatgericht, direct en efficiënt om jouw huid van binnenuit te verzorgen (nutricosmetics) in samenwerking met superieure en veilige huidverbeteringsproducten voor de buitenkant (cosmeceuticals). Oolaboo is hierdoor dé onmisbare link in huidverbetering voor de binnen- en buitenkant.

Our ceremonies

Wij bieden niet zomaar schoonheidsbehandelingen., maar 8 onvergetelijke ceremonies die je omarmen. Wij willen het allerbeste voor de cliënt. Daarom spreken wij altijd over een totaalprogramma, waarbij de binnenkant en de buitenkant van de cliënt ons allerbelangrijkste uitgangspunt is!

De Oolaboo ceremonies zijn geïnspireerd vanuit de Oosterse filosofie en wordt ervaren als uniek, professioneel, vol zorg  en aandacht. De schoonheidsbehandelingen. starten met een appetizing ceremony, een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welk een nieuw begin symboliseert. De juiste keuze van de geschikte schoonheidsbehandelingen. en producten wordt door middel van de ‘skin & nutrition’ analyse, volledig afgestemd op uw huidconditie voor het meest optimale resultaat. Iedere schoonheidsbehandelingen. bestaat uit unieke, speciaal op maat gemaakte Oolaboo elementen. Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau!

Boek nu één van de Oolaboo ceremonies om deze unieke schoonheidsbehandelingen te ervaren.


Prijzen

GezichtsbehandelingenDetailsPrijs
Experience (Reliev Intense)60 min.€59,95
Super foodies (Pamper me)60 min.€65,95
Anti aging (Prevente Aging)60 min.€65,95
De luxe (Truffle indulgence)75 min.€79,95
Skin rebirth90 min.€95,00
Youth normaal45 min.€39,95
Youth acne45 min.€45,00
Men relax60 min.€49,95
65+90 min.€65,00