permanente-make-up-2

Met permanente make-up hoeft u uw wenkbrauwen en eyeliner niet meer bij te werken of bij te kleuren met een potlood. De make-up is permanent voor twee tot vijf jaar en blijft onder alle omstandigheden perfect, zelfs wanneer ze in aanraking komt met water.

Voor wie is Permanente make-up de ideale oplossing:

  • wanneer u weinig tijd heeft of het moeilijk vindt uzelf op te maken
  • contactlenzen draagt
  • allergisch bent voor cosmetica
  • veel sport en of sauna bezoekt
  • er altijd perfect verzorgd uit wil zien

Wat is permanente make-up

We brengen een speciale pigmentkleur aan onder het huidoppervlak met een flinterdunne naald. We implanteren immers een kleur in het bovenste huidlaagje. Met een jaarlijkse of tweejaarlijkse opfrisbehandeling behoudt u het mooie resultaat optimaal. “The Solution” staat u graag bij met professioneel advies voor en na de behandeling.

Voor het zetten van permanente make-up kijken we met u door middel van een kort gesprekje welke kleur pigmentatie en vorm of dikte het beste bij u past. Wij raden u aan wanneer u uw wenkbrauwen altijd tekent, zo naar de salon te komen. Zodat we samen op het eventuele model kunnen komen.

Na 6 weken vind er een na controle plaats en dan wordt er samen met u gekeken wat eventueel nodig is bij te werken. Dit is bij de prijs inbegrepen.U krijgt van ons een crème mee waarmee u de permanente make-up gaat verzorgen. U moet net als voor een tattoo of piercing een toestemming/gezondheidsverklaring invullen.

Wij werken conform hygiënische richtlijnen van de GGD.

Wij staan vermeld op de website van: http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/


Prijzen

Permanente make-upPrijs
Nabehandeling na 8 weken +50€50,00
Wenkbrauwen hairstrokes€295,00
Wenkbrauwen powder effect€295,00
Wenkbrauwen combi€350,00
Eyeliner boven smal/infralash€185,00
Eyeliner boven breed > 2mm€225,00
Eyeliner boven en onder smal/infralash€295,50
Eyeliner boven en onder breed€325,00
Lipliner + shading (Ombre)€325,00
Full lips€395,00

*Dit zijn de prijzen als u de permanente make-up heeft laten zetten bij The Solution. Wanneer u behandeld bent bij een andere salon zijn de prijzen in overleg.

Heeft u nog twijfels? Neem dan contact met ons op!