shutterstock_308947793

Volkomen veilig en pijnloos.

Onder invloed van het dagelijks consumptiepatroon, zoals bijvoorbeeld het drinken van koffie, thee en roken, zal het gebit blootstaan aan verkleuring. Dit kan bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander, waarbij leeftijd een belangrijke rol speelt. Natuurlijk vindt niemand het leuk om met een zichtbaar verkleurd gebit te lachen.

 HOE WERKT TANDEN BLEKEN?

De behandeling wordt uitgevoerd door een goed opgeleide, gecertificeerde medewerker, die de nieuwste technieken beheerst. Tijdens het intake gesprek wordt een patiëntendossier aangelegd, waarin onder andere het consumptiegedrag en de aanwezige kronen, bruggen, vullingen en facings wordt vastgelegd.

Na de lippen te hebben ingesmeerd met een beschermende gel wordt de zogenaamde mondspreider geplaatst, die ervoor zorgt dat de tanden gedurende de behandeling vrij blijven van de lippen. Hierna worden de te behandelen tanden d.m.v. een kwastje voorzien van de bleekgel. Na plaatsing van de led lamp wordt de bleekgel gedurende 20 minuten geactiveerd. Deze procedure wordt nog meerdere keren herhaald.

Tijdens de behandeling kunt u ontspannen een tijdschrift  lezen of kan er televisie of een DVD worden gekeken. Na afloop van de behandeling wordt de bleekgel en de mondspreider verwijderd. Nu kan er worden gespoeld.  Het resultaat direct zichtbaar!!

NA DE BEHANDELING

Het is een must om na de behandeling minstens 24 uur rekening te houden met eten, drinken en roken. Het is natuurlijk niet de bedoeling het bereikte resultaat negatief te beïnvloeden. Wij raden dan ook aan de eerste paar uur niet te roken en zaken met sterke kleurstoffen, zoals rode wijn, ketchup, koffie en thee te vermijden. Wanneer dit om welke reden dan ook niet lukt, dan kan dit afdoen aan het resultaat.

Onze bleekgel voldoet aan alle productveiligheidseisen voor cosmetica binnen de EU. De Bleekgel wordt alleen toegepast op gezonde tanden en kiezen en bij een gezond tandvlees. Bij iedere twijfel hieromtrent zullen wij u doorverwijzen naar uw tandarts.

Tanden bleken is bij een gezond gebit 100% veilig voor zowel tanden, tandvlees, glazuur, kronen, bruggen en vullingen.

BEHANDELINGEN

Natural

Met de Natural behandeling bereikt u een tot 14 tinten lichter gebit. Tijdens deze behandeling ondergaat u drie aaneengesloten bleeksessies van 20 minuten in de salon. Alle zichtbare verkleuringen verdwijnen en u bereikt uw natuurlijk witte glimlach.

Prijs: EUR 89,00


MEEST GEKOZEN

Supreme

Met de Supreme behandeling bereikt u een tot 20 tinten lichter gebit. Een maximaal natuurlijk wit resultaat! Bijvoorbeeld voor een stralende gebeurtenis als een huwelijk, de ideale behandeling voor een ultieme glimlach. Tijdens de behandeling ondergaat u zes aaneengesloten salonbleeksessies van 15 minuten. Uw tanden worden gepolijst en u krijgt tevens een professionele whitening tandpasta van ons mee.

Prijs: EUR 139,00