Mijn eigen succesverhaal met powerslim

Ik ben in het verleden op het goede moment met Powerslim in contact gekomen. Door mijn jaren lange strijd tegen overgewicht, was ik het vertrouwen in dieten verloren. Vroeger altijd zwaarlijvig geweest en zelfs een gewicht heb gehad van 110 kilo. Maar die laatste kilos bleven eraan en schommelde ik heel erg. Powerslim kwam toevallig op mijn pad. Toen ik begon was ik nogal verrast. Maar beloofde mijzelf om wel mijn schouders eronder te zetten (geen een dieet gaat natuurlijk vanzelf) omdat ik benieuwd was of dit dieet nou echt anders was zoals ze zeiden.

Mijn startgewicht was 84 kilo. Na 2 dagen was ik al blij van de veelzijdigheid van dit dieet. De eerste week was wennen en merkte dat mijn lichaam aan het ontgiften was. Dit was 3 a 4 dagen,en daarna kreeg ik heel veel energie en voelde mij topfit!! Het enige wat even passen en meten zijn de tijden en eetmomenten maar als dat eenmaal in je hoofd zit ,vlieg je erdoorheen. Kan alleen maar zeggen dat ik op mijn best ben met het volgen van het Powerslim dieet. Na 6 weken tijd gaf de weegschaal aan dat ik 17 kilo lichter was en dat was voor mij een mijlpaal. Daarna nog een kilo of 4 a 5. In al die jaren (nu 6 jaar powerslimcoach) blijf ik aardig op mijn gewenste gewicht.

Daarom heb ik besloten het Powerslim concept in mijn salon op te nemen en mensen te helpen met de strijd tegen de kilo’s.


Wat kun je van mij verwachten als coach?

De eerste stap is; dat je klaar bent met de overtollige kilos en er voor wilt gaan. Wat daarin belangrijk is dat je een stok achter de deur hebt en onder controle blijft bij mij(je coach) We gaan samen de strijd aan! Ik ben makkelijk bereikbaar voor vragen en of informatie. Houd mij op de hoogte van hoe het gaat en hoe je je voelt. De eerste dagen zullen wennen zijn. Je lichaam is aan het ontgiften en zich vrij aan het maken van de suikers. Dit is mooi want dat wilt zeggen dat je daarna in de vetverbranding komt en de strijd begonnen is!! Wekelijks zullen wij elkaar ontmoeten voor een weegmoment. Ik zal je blijven stimuleren om iedere week met een goed gevoel bij me langs te komen.


Heb je je streefgewicht behaald?

Wanneer je altijd gefocust blijft zal het veel makkelijker zijn om daarom ook op gewicht te blijven. Blijf nadat je het gewenste resultaat hebt behaald 1 keer in de maand komen. Hou je hieraan vast zodat we samen in de gaten kunnen houden hoe het verder met je gaat. Vooral de focus op het behaalde resultaat vast te blijven houden.Is net zo belangrijk als het lijnen zelf.
Stay in Focus . Stay in Shape!!!

Wil je graag meer informatie vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Hoe werkt powerslim?

Powerslim is een koolhydraatarm dieet die uit bestaat uit 3 fases

Fase1: Afvallen
Stricte fase: 6 eetmomenten waarbj je 5 of 6 producten van PowerSlim gebruikt. Dit in combinatie met groent en vlees. In deze fase blijf je tot je 80% van je streefgewicht hebt bereikt.

Fase 2: Overgangsfase
In deze fase worden 2 PowerSlim producten vervangen door producten met koolhydraten zodat je lichaam weer gaat wennen aan de koolhydraten in je leefpatroon.

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud
Als je op je streefgewicht zit, blijf je minimaal een jaar onder begeleiding. Om te zorgen dat die kilo’s er ook af blijven.

Wil je op de hoogte blijven van lekkere recepten en nieuws. Like dan de facebook pagina van “The Solution”