Wat is spraytanning?

Wilt u graag een mooie gezonde teint maar u wilt geen gebruik maken van de zonnebank. Is dit een uitkomst. Deze methode is niet schadelijk en volledig organisch. Dus ook geschikt op een veilige en natuurlijke, en snelle manier.
Door een speciale Spraytanning (HVLP) machine word er een dun laagje tanning lotion op de huid verneveld, na enkele uren zal het volledige bruining resultaat zichtbaar zijn! Sjolie maakt GEEN gebruik van Erythrulose wat andere spray tan merken wel doen. Door dit stofje krijgt de spray tan een oranje gloed. The Soluiton gebruikt daarom uitsluitend dit merk.

Sjolie NL extra’s om uw spraytan behandeling naar eigen wens te maken.

Het product waarmee wij werken biedt leuke extra’s zo kunt u kiezen uit de volgende druppels die wij gebruiken.Deze druppels kunnen toegevoegd worden aan uw spraytan behandeling, maar ook kunnen deze producten op uw huid aangebracht worden zonder dat u bruining lotion op gesprayd krijgt, de druppels zullen dan gemengd worden met water en over uw huid verneveld worden!

Hoe lang blijft een sjolie NL spraytan behandeling zichtbaar?

De behandeling blijft ongeveer 12 dagen zichtbaar. Dit is wel afhankelijk van de huid. Zorg ervoor voordat u komt de voorzorg in acht neemt. Wanneer u de nazorg ook goed naleeft geniet u langer van het resultaat. Om het mooiste resultaat te behouden is het aan te raden om 1x per week een behandeling te laten uitvoeren.


Welke spraytan vloeistof gebruiken wij?

Wij werken met de unieke producten van Sjolie NL dit betekend dat u ruime keuze heeft in de tanning lotion en extra’s. Zo kunt u kiezen uit de volgende lotions met hun eigen unieke werking: 6%, 9%, 12% & 14% normale lotions
Deze lotions vallen onder de normale categorie lotions. Deze lotions hebben 8 uur de tijd nodig om goed te kunnen ontwikkelen. Wij zullen u helpen met de perfecte tint te kiezen!

Spray Tan Tier one & Tier two

Deze lotions zijn nieuw in Nederland. Ze zijn binnen 30 seconden droog en zal dan ook niet meer ‘plakkerig’ aanvoelen! Wel hebben deze lotion ook 8 uur de tijd nodig om te kunnen ontwikkelen!

Ultra one

Deze lotion is een lotion waar u niet lang hoeft te wachten met douchen. Ideaal al u haast heeft!
Na 2 uur douchen –> Light tan, staat gelijk aan 6% van de gewone lotion.
Na 3 uur douchen –> medium tan, staat gelijk aan 9% van de gewone lotion.
Na 4 uur douchen –> Dark tan, staat gelijk aan 12% van de gewone lotion.
*Wij raden u af om de lotion langer dan 4 uur te laten drogen!

Alle lotions van Sjolie NL zijn parfum en parabenen vrij, zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn goedgekeurd door PETA.NL dus dierproefvrij!


Spraytan extra’s

Deze extra’s kunt u toevoegen aan uw behandeling voor een resultaat op maat.

Golden shimmerdrops

Deze druppels geven een mooie gouden gloed aan uw huid. Na dat u gedoucht bent zullen de glitters ook verdwijnen. U kunt ook langs komen om alleen deze glitters over uw lichaam te laten sprayen! Leuk voor bijvoorbeeld een feestje! Het maakt uw bruine huid helemaal af!

Opalescentdrops

Deze druppels geven ook een mooie glinstering aan uw huid. Maar net iets minder als de golden shimmerdrops!

Slimmingdrops

Deze druppels zullen u helpen om uw lichaam strakker te krijgen, denk bijvoorbeeld aan cellulitis.

Anti agingdrops

Deze druppels zullen er voor zorgen dat uw rimpels minder zichtbaar worden, waardoor u een mooie, frisse, jongere uitstraling krijgt!

Pineappledrops

Deze druppels zullen uw huid heerlijk naar ananas laten ruiken!

Orange gingerdrops

Deze druppels zullen uw huid naar Sinaasappel en gember laten ruiken!


Voordat u komt Sprayen

Scrubben

Het advies is om je een paar uur van te voren goed te scrubben met een scrub handschoen en scrub waar GEEN olie in zit. Een scrub handschoen is te koop bij vele drogisterijen voor een kleine prijs. Scrubben is erg belangrijk om geen vlekken te krijgen.. Vergeet dit dus niet!

Douchen, baden & zweten

Laat minimaal 2 uur tussen het douchen en de Spraytan. Heb je om 12:00 een afspraak uiterlijk 10:00 gaan douchen. NIET later! Liever eerder. De spray hecht zich het beste wanneer de huid licht “zuur” is.

Make-up Bodylotion & Parfum

Uw huid moet helemaal schoon zijn.. na het douchen dus geen crème, parfum of deo op doen! Dit kan nadelig zijn voor het eindresultaat! Wanneer u twijfelt of uw huid vettig is scrub dan een keer extra.

Scheren en harsen

Scheren en harsen kunt u het beste minimaal een dag voor de spraytan behandeling doen en 24 uur na de behandeling pas weer.

Kleding

Zorg dat je loszittende donkere kleding mee hebt voor na de behandeling! U kunt in bikini of topless gesprayd worden. Dit kunt u zelf bepalen!

Let op: Vergeet bij slecht weer geen paraplu mee te nemen.


Nazorg

Kleding

DHA heeft tijd nodig om in te trekken. Draag comfortabele, ruimvallende en donkere kleding op de dag van je spray tanning behandeling. Zo minimaliseer je de kans op afgeven en oneffenheden. Raadzaam is het om geen strakke sokken aan te hebben. Heeft u toch iets lichts aan of vlekken op uw kleding, dan kunt het gewoon uitwassen.

Douchen, baden & zweten

Wacht na de spray tanning tenminste 8 uur met sporten of douchen. De sauna, zwemmen of baden is ook af te raden. Geef de spray tanning tijd om volledig in je huid te trekken. Bij het douchen kan het water een bruine verkleuring hebben. De kleur kan zelfs helemaal van uw huid af gaan.De kleur zal binnen 12 uur weer terug zijn. Belangrijk is uw huid droog te deppen na het douchen, fanatiek droogmaken met een handdoek kan de kleur eerder doen vervagen.

Scheren

Ik adviseer om minimaal 12-uur na een spray tan behandeling niet te scheren of te harsen.

Parfum, Deodorant & Crème/Bodylotion

Gebruik geen body lotion, aftershave, parfum, deodorant of crème, minimaal 8 uur na de spray tanning. Voor het resultaat is het beter GEEN bodylotion van Nivea of Dove te smeren. Deze producten kunnen een reactie geven Sjolie heeft een speciale bodylotion met een kleine hoeveelheid DHA, hierdoor geniet u langer van de spray tan.

Zonnen

Gebruik altijd een zonnefactor. U bent niet beschermd tegen de zon. Het zonne product moet op waterbasis zijn.