Site Logotype

Nagelstyling

French manicure

Acryl

Het resultaat van acrylnagels is hetzelfde als die van gelnagels, namelijk het verstevigen en verlengen van de nagels.

Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Deze substantie wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard door de blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit. De acryl poeders worden geleverd in verschillende kleuren. Acrylnagels zijn dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels. Acryl is ook makkelijker te verwijderen, dit kan door de nagels te weken in een daarvoor bedoelde vloeistof.

Wanneer u zwaar werk verricht is acryl waarschijnlijk de beste oplossing.

Gel

Dit is een gelachtige substantie. Bij deze methode worden de nagels uitgehard door de uv lamp. Tegenwoordig zijn er meerdere soorten lampen te verkrijgen, die dit mogelijk maken. Het verschil daarin is de uithardingstijd. Dit kan een aangenaam branderig gevoel geven. Deze techniek zal daardoor meer tijd in beslag nemen. Wanneer je allergisch bent of slappere nagels hebt, wordt bij Cosmetisch Instituut “The Solution” gekozen voor deze techniek. Gelnagels kunnen alleen verwijderd worden door middel van vijlen. Laat dit altijd door een professionele stylist doen om beschadigingen te voorkomen.

Gellak

Behandelingen
Nieuwe set Acryl/Gel Euro 69,50
Nabehandeling Acryl/Gel Euro 42,00
Nabehandeling Acryl/Gel met gellak Euro 48,50
Gellak handen of voeten Euro 32,00
French Manicure / Pedicure Euro 35,00

Kunstnagels Acryl of Gel Naturel

Acryl

Het resultaat van acrylnagels is hetzelfde als die van gelnagels, namelijk het verstevigen en verlengen van de nagels.

Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Deze substantie wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard door de blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit. De acryl poeders worden geleverd in verschillende kleuren. Acrylnagels zijn dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het creëeren van mooie dunne nagels. Acryl is ook makkelijker te verwijderen, dit kan door de nagels te weken in een daarvoor bedoelde vloeistof.

Wanneer u zwaar werk verricht is acryl waarschijnlijk de beste oplossing.

Gel

Dit is een gelachtige substantie. Bij deze methode worden de nagels uitgehard door de UV lamp. Tegenwoordig zijn er meerdere soorten lampen te verkrijgen, die dit mogelijk maken. Het verschil daarin is de uithardingstijd. Dit kan een aangenaam branderig gevoel geven. Deze techniek zal daardoor meer tijd in beslag nemen. Wanneer je allergisch bent of slappere nagels hebt, wordt bij Cosmetisch Instituut “The Solution” gekozen voor deze techniek. Gelnagels kunnen alleen verwijderd worden door middel van vijlen. Laat dit altijd door een professionele stylist doen om beschadigingen te voorkomen.

Nagelstyling

Meer informatie volgt, neem contact met ons op.