Een beautysalon van deze tijd

“The Solution” is een beautysalon van deze tijd, we volgen alle trends en bieden deze behandelingen meteen aan. Dit doen we door regelmatig masterclasses en wedstrijdtrainingen te volgen zowel nationaal als internationaal. Wilt u weten welke cursussen en trainingen kijk onder het kopje opleidingen.

Dankzij het brede assortiment aan behandelingen kunt u altijd terecht bij nagel en beautysalon ”The Solution”. Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en of nieuwtjes. Like onze facebook pagina.

Wilt u iets weten aarzel niet, u kunt ”The Solution” altijd bellen of mailen voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Kimberley Gros

Mijn naam is Kimberley Gros. Vanaf 2000 werk ik als professioneel gediplomeerd Nagelstyliste en sinds 2008 is mijn salon gevestigd aan de Dalwagenseweg in Opheusden. Daarmee ging een lang gekoesterde wens in vervulling namelijk een modern ingerichte salon. Hier kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen van hoge kwaliteit. En blijf ik de nieuwe trends en behandelingen volgen.