tetje-rikumahu

Perfecte wenkbrauwen!

Van vormloze wenkbrauwen heeft Kimberley prachtige, natuurlijke wenkbrauwen gemaakt. Vind je ook een hele aardige vrouw die je goed op je gemak kan stellen! Ook vind ik het erg prettig dat je alles goed uitlegt wat je gaat doen en waarom je iets doet! Dankjewel voor mijn prachtige wenkbrauwen.

lisette-roodbeen

Zo professioneel!

Vandaag naar Kimberley geweest voor permanente make-up voor mijn wenkbrauwen.

Met een beetje spanning liep ik haar salon in.. Toen ik eenmaal met Kimberley in gesprek ging over mijn wenkbrauwen zakt mijn spanning gelijk weg!

Kimberley gaat erg professioneel te werk,
Wij hebben samen naar de kleur van mijn wenkbrauwen gekeken en Kimberley geeft het juiste advies wat goed bij je staat en wat niet.

Tijdens de behandeling zegt Kimberley wat ze doet en stelt ze je gerust wat ik erg fijn vind. Pijn viel mij redelijk mee gelukkig!

Ik ben een zeer tevreden klant! Heel erg bedankt voor alles Kimberley! En tot snel!

emmely-van-andel

Prachtige nagels!

Mijn hele familie zit bij deze salon voor de nagels, dus vandaag ben ik voor het eerst langs gegaan. Na al die goede verhalen, dan wil je toch wel eens gaan kijken…

Een tijd terug ergens anders acryl nagels gezet, helaas is dit mij niet goed bevallen. Nagels waren niet mooi. Dus nog een reden voor mij om is snel langs te gaan!

Kimerberly heeft mij goed geholpen en ik durf mijn prachtige acryl nagels te laten zien. Netjes gelakt, lengtes kloppen, ze neemt er echt goed haar tijd voor.

Ontzettend tevreden over het eindresultaat. En het is niet alleen nagels zetten. Je wordt vriendelijk ontvangen en tussen het nagels zetten ook nog leuke gesprekken.

Kimberly, bedankt dat je mijn nagels onwijs mooi hebt gemaakt en dat ik zo snel terecht kon! Heel fijn zo voor de laatste feestdagen van het jaar.
Ik raad iedereen aan om nagels te zetten in jouw salon!

Je bent een harde werkster!

Groetjes,
Een tevreden klant.

marian-ariese

Wat een geweldige salon!

Gisteren in de salon nieuwe wenkbrauwen laten zetten met de nieuwste methode(kinga kowalzeyk) soft tap . Ik was van te voren best wel nerveus omdat ik nog helemaal geen ervaring had met permanente make up en ik al jaren lang mijn wenkbrauwen teken ,omdat er van me zelf geen haar zit . Toen ik daar zat was ik helemaal niet meer nerveus de sfeer was gemoedelijk en heel professioneel er werd eerst in een gesprek gevraagd wat de wensen waren , wat je mooi vond en zo samen de juiste vorm en kleur enz uitgezocht ,vond de behandeling zelf ook niet pijnlijk het gaf mij het gevoel van epileren dus dat vond ik ook fijn van deze methode .Ik ben zeer tevreden naar huis gegaan en diegene die het gezien hebben vonden het echt heel mooi gedaan en dan moet het echte resultaat na het helen nog komen dus dat beloofd wat!