Site Logotype

Tanden

Tanden bleken

Volkomen veilig en pijnloos.

Onder invloed van het dagelijks consumptiepatroon, zoals bijvoorbeeld: Het drinken van koffie, thee en roken zal het gebit blootstaan aan verkleuring. Dit kan bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander, hierbij speelt leeftijd een belangrijke rol. Natuurlijk vindt niemand het leuk om met een zichtbaar verkleurd gebit te lachen.

 HOE WERKT TANDEN BLEKEN?

De behandeling wordt uitgevoerd door een goed opgeleide, gecertificeerde medewerker, die de nieuwste technieken beheerst. Tijdens het intake gesprek wordt een patiëntendossier aangelegd, waarin onder andere het consumptiegedrag en de aanwezige kronen, bruggen, vullingen en facings worden vastgelegd.

Na de lippen te hebben ingesmeerd met een beschermende gel wordt de zogenaamde mondspreider geplaatst. De mondspreider zorgt ervoor dat de tanden gedurende de behandeling vrij blijven van de lippen. Hierna worden de te behandelen tanden d.m.v. een kwastje voorzien van de bleekgel. Na plaatsing van de led lamp wordt de bleekgel gedurende vijftien minuten geactiveerd. Deze procedure wordt nog meerdere keren herhaald.

Tijdens de behandeling kunt je ontspannen een tijdschrift lezen of kan er televisie of een DVD worden gekeken. Na afloop van de behandeling wordt de bleekgel en de mondspreider verwijderd. Nu kan er worden gespoeld. Het resultaat is direct zichtbaar!

NA DE BEHANDELING

Het is een must om na de behandeling minstens 24 uur rekening te houden met eten, drinken en roken. Het is natuurlijk niet de bedoeling het bereikte resultaat negatief te beïnvloeden. Wij raden dan ook aan de eerste paar uur niet te roken. En ook producten met sterke kleurstoffen, zoals rode wijn, ketchup, koffie en thee te vermijden. Wanneer dit om welke reden dan ook niet lukt, dan kan dit afdoen aan het resultaat.

Onze bleekgel voldoet aan alle productveiligheid eisen voor cosmetica binnen de EU. De bleekgel wordt alleen toegepast op gezonde tanden, kiezen en bij een gezond tandvlees. Bij iedere twijfel hieromtrent zullen wij u doorverwijzen naar uw tandarts.

Tanden bleken is bij een gezond gebit 100% veilig voor zowel tanden, tandvlees, glazuur, kronen, bruggen en vullingen.

Behandelingen
Supreme (tanden bleken) Euro 139,00

Met de Supreme behandeling bereikt je een tot 20 tinten lichter gebit. Een maximaal natuurlijk wit resultaat! Bijvoorbeeld voor een stralende gebeurtenis als een huwelijk, is dit de ideale behandeling voor een ultieme glimlach. Tijdens de behandeling ondergaat u vijf aaneengesloten bleeksessies van 20 minuten. Uw tanden worden gepolijst. Alleen boekbaar als je eerder al bij The Solution je tanden hebt laten bleken.

Natural Euro 89,00

Met de Natural behandeling bereikt u een tot zeven tinten lichter gebit. Tijdens deze behandeling ondergaat u drie aaneengesloten bleeksessies van 20 minuten in de salon. Alle zichtbare verkleuringen verdwijnen en je bereikt een natuurlijk witte glimlach.

Tand kristallen

Een tandkristal is een opmerkelijke trend die zorgt voor een stralende glimlach. Cosmetisch Instituut ”The Solution” biedt de prachtige Tooth Fairy tandkristallen. De tandkristallen zijn gemaakt door Swarovski en zijn bestand tegen tandenpoetsen en dagelijks gebruik. We beschikken over een breed gamma tandkristallen in verschillende kleuren.

Cosmetisch Instituut ”The Solution” werkt uitsluitend met hoogwaardige tandheelkundige materialen. Deze zijn niet schadelijk voor het tandvlees, de binnenkant van de mond of de algemene gezondheid. Het kristal blijft minstens een maand en in sommige gevallen meer dan een jaar op de tand vastgelijmd. De plaatsing en de eventuele verwijdering van het kristal zijn volledig pijnloos.

Behandelingen
Tandkristal Euro 20,00
Tandkristal Goud Euro 25,00