botox-2

Steeds meer vrouwen en mannen willen de zichtbare tekenen van het ouder worden niet accepteren en zoeken behandelingen die hen er even stralend kunnen laten uitzien als ze zich voelen. Op dit gebied werken wij vooral met de injectables producten van Merz Aesthetics. Merz Aesthetics heeft een lange traditie in de gezondheidszorg en ontwikkelt esthetische en rimpelbehandelingen van uitzonderlijke kwaliteit.

De meest populaire injectables behandelingen zijn met name rimpelvullers, collageenherstellende fillers en dergelijke. Dit zijn allemaal injecteerbare producten die goed worden verdragen en waarmee reeds lange tijd ervaring is.

Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”. Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan.

Rimpelvullers en volumeherstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, zullen wij bij “The Solution” u graag adviseren bij de keuze van uw behandeling.

Wat zijn hyaluron fillers?

Bij “The Solution” worden alleen fillers gebruikt die degelijk onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling zullen de lijnen in uw gezicht vlakker worden, minder opvallen en krijgt u een mooie gladde huid.

Dit soort fillers zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling zullen uw lippen voller en meer uitgesproken zijn.

Welke gebieden:

  1. Rimpelbehandeling
  2. Neus-lipplooi
  3. Lip volumevergroting
  4. Wallen/Ogen
  5. Mondhoeken
  6. Handen
  7. Neus

Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen na injectie.

Resultaat

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met The Solution.

Behandelingen

0,5 cc Glytone, 1 cc Glytone en 2 cc Glytone (voor meer informatie neem dan contact met ons op.)


Prijzen

Cosmetische behandelingPrijs
FillersOp aanvraag